• Dansk
  • English
  • Italiano
  • Polski
  • Deutsch

Om Porc-Ex A/S

Har du interesse i at prøve et alternativ til at sælge dine grise, kunne en henvendelse til Porc-Ex A/S være en mulighed. Vi har altid som mål at sælge grisene, der hvor de bedste priser kan opnås, og har via denne politik opbygget et bredt kontakt- og agentnet på alle vigtige europæiske markeder.

Vi bestræber os på omkostningsminimering, så der bliver flest mulig penge til producenten, bl.a. ved at omkostningsminimering i alle led af processen fra svineproducent til slutbruger. Professionalitet og klare aftaler er en selvfølgelighed i vores samarbejde med vore leverandører, ligesom kvalitet under transport spiller en altafgørende rolle for os, når grisene skal transporteres til deres nye ejer. Vores slogan er: ”Prisen flytter grisen”, uanset om markedet er på vej op eller ned.

Vi søger større partier smågrise 25-35 kg samt galtgrise 13-20 kg. Der er både mulighed for kontrakt eller puljeomsætning efter flere beregningsmodeller.

Porc-Ex A/S giver dig sikkerhed for, at alle juridiske forpligtelser overholdes, herunder reklamation, overholdelse af betalingsfrist, svindel, værneting, transport etc. Vi sørger for alt det praktiske i forhold til eksportportal, embedsdyrlæge, Traces etc.

Har ovenstående vakt din interesse, så kontakt en af landets førende grise omsættere. Vi står gerne til rådighed for yderligere spørgsmål på 70 20 82 84 samt eventuelt besøg hos dig.

Hvorfor du bør sælge dine smågrise til Porc-Ex:

Professionel eksport af smågrise

Vores slogan er "Prisen flytter grisen"

Vi har et bred kontakt- og agentnet i Europa

Vi anvender udelukkende Danish Transport- og QS-godkendte transportører

Vi har god kreditværdighed

"Vi siger, hvad vi gør, og vi gør, hvad vi siger"

30kg_gris
Duo
Sovende_duroc
To5daekkere_u